Back to All Events

KONT+ PandP hosting Negrociations


Negrociations is a multi-disciplined theatre play. Three artists enliven the stage with an energetic performance - a robust social commentary disseminated by monologues and dialogues, movements and panoramic live music. With humor-sometimes light, sometimes very dark, the general form deeply explores the content - words are disengaged from their literal meanings or amplified by music and movement.
Negrociations moves freely through time; sometimes, very actual and other times it ramages through the past - confronting human rights, human relations, inter-generational conflicts, inequality and injustice.

This performance at Pand P is co-hosted by KONT magazine, winner Eindhoven Cultuurprijs 2018. After the play, there will be an informal setting to talk with the director and the actors.
Also, Bodé Owa's book 'Intimate Negrociations', published by Eindhoven based Onomatopee will be presented this evening.

NL
Een energieke performance met theater, dans en muziek. Drie podiumkunstenaars brengen een krachtige, sociale reportage in monologen en dialogen, bewegingen en eigen liedjes. Met soms lichte, maar soms ook heel donkere humor.
Negrociations beweegt vrij door de tijd: het ene moment vangt de actualiteit, het andere is doordrongen van het verleden. De voorstelling confronteert je met concepten als mensenrechten, intergenerationele conflicten, menselijke relaties, ongelijkheid en onrecht.

Deze voorstelling wordt mede gehost door KONT magazine, winnaar Eindhoven Cultuurprijs 2018. Hoofdredacteur Griet Menschaert zal kort vertellen hoe zij regisseur Bodé Owa in Antwerpen leerde kennen en waarom zij deze voorstelling graag in Pand P laat zien. Ga na afloop met de acteurs in gesprek in een losse setting.

Deze voorstelling is Engels gesproken

Meer info? Kijk hier.

Earlier Event: September 30
Het Discriminerende Algoritme