Back to All Events

CT Cinematic: Wan Pipel X Movie Night Live @Compagnietheater

Wie heeft bedacht dat je films in stilte moet bekijken?! Bij Movie Night Live draait alles om interactie. Ken je hele stukken tekst uit je hoofd, laat je horen! Wil je opstaan en mee doen, laat je gaan. Voel je wat je favo personage voelt, doe je ding. Movie Night Live is uniek en wild. Klassieke films alsof je ze thuis bekijkt, met like-minded freaks.

CT Cinematic organiseert in samenwerking met De Nieuwe Kerk een speciale editie van Movie Night Live ft. Howard Komproe. Op deze avond kijk je de meest Surinaamse film aller tijden, de legendarische klassieker Wan Pipel (Één volk) van regisseur Pim de la Parra.

Met Wan Pipel sneed De la Parra destijds beladen thema’s aan; kiest Roy (Borger Breeveld) voor zijn Nederlandse vriendin Karina (Willeke van Ammelrooy) of volgt hij zijn hart en trouwt hij met de Hindoestaanse Rubia (Diana Gangaram Panday) om Suriname te helpen opbouwen?

Speciaal voor deze avond is niemand minder dan hoofdrolspeler Borger Breeveld in Nederland. Voorafgaand aan de film is er een Q&A met hem, Howard Komproe en het publiek, dus kom maar door met die brandende vragen! Wil je de gezelligheid beginnen met wat te eten? Vanaf 19:00 is er een soepbuffet met drie soorten soep in het café van het Compagnietheater. Het soepbuffet is te bestellen in combinatie met het ticket, en tot 24 uur van te voren.

Programma
19:00 deuren open / soepbuffet
20:30 start programma in de Grote Zaal
22:30 einde programma in de Grote Zaal
22:30 muziek & dj aan de bar

Waar Compagnietheater, Kloveniersburgwal 50, Amsterdam
Wanneer
Ma 28 okt 20:30 - 22:30
Tickets
€10 - €12
Meer info https://www.compagnietheater.nl/programma/ct-cinematic-wan-pipel-x-movie-night-live/?fbclid=IwAR2LdnNZafITc_N8Aj8jpviqz9HiaOtIV6nhRzov-p05Q7UcPStYE1mqyEU