Back to All Events

Landelijke conferentie tegen racisme & Discriminatie @Ru Paré

Racistisch rechts is aan een mondiale opmars bezig. De normalisering van hun haat gaat hand in hand met met een verdere verschuiving van het gehele politieke spectrum naar rechts. Hoe kunnen we een effectief antwoord vinden tegen extreem-rechts? En hoe bouwen we bondgenootschappen tussen groepen die te maken krijgen met racisme, discriminatie en uitsluiting? Daarover gaan we zaterdag 5 oktober met elkaar in gesprek om te bouwen aan een brede beweging tegen racisme en discriminatie.

De landelijke conferentie op 5 oktober is het trefpunt van antiracisme groepen, en iedereen die met ons mee wil bouwen aan een brede beweging tegen racisme, discriminatie en radicaal rechts.

Waar Ru Paré, Chris Lebaustraat 4, Amsterdam
Wanneer
Zat 5 okt 12:30 -18:30
Aanmelden en vragen comite21maart@gmail.com
Meer info? Check het Facebookevent