Back to All Events

SYMPOSIUM: 'De toekomst van de biculturele Lhbtqi+ in Nederland'

Meer info vind je hier.

Beste lezer,

Namens Colored Qollective zouden wij je graag willen uitnodigen om deel te nemen aan het landelijk symposium biculturele LHBTQI+. Colored Qollective is een collectief opgericht voor en door LHBTQI+ personen van kleur. Het doel is om daarin een duurzame en veilige gemeenschap op te bouwen, waarin we uitgaan van onze gemeenschappelijke verhalen en strijd, maar waarin ook ruimte en respect is voor onze verschillen. Hierbij proberen wij een ieder in zijn eigen kracht te zetten.

Op donderdagavond 25 april organiseren wij een symposium dat gericht is op de toekomst van de biculturele LHBTQI+ gemeenschap in Nederland. In zware tijden zoals nu is het des te belangrijker om een gezamenlijke vuist maken en elkaar op te zoeken. Deze avond staat in het licht van verbinding en krachten bundelen.

Daarnaast vinden wij het ook belangrijk om allianties aan te gaan en samenwerkingspartners op te zoeken die ons willen ondersteunen en aanmoedigen. Daarom nodigen wij ook andere mensenrechten organisaties, activisten, zorgmedewerkers, onderzoekers, scholen, buurthuizen en gemeenten uit om deel te nemen aan dit symposium. Anderzijds kunnen wij onze expertise met hen delen.

Op deze avond zullen wij in gesprek gaan met verschillende sleutelfiguren binnen de biculturele LHBTQI+ gemeenschap

Praktische informatie:

Thema: ‘De toekomst van de biculturele LHBTQI+ gemeenschap in Nederland’
Datum: Donderdag 25 April 2019
Tijd: 18.30 – 22.30 uur
Locatie: Kargadoor (Oudegracht 36, 3511 AP Utrecht)

Weet je nu al dat je wil komen? Meld je aan via: coloredqollective@gmail.com

Let wel: aanmelding via Facebook is niet voldoende!

Geef aan met hoeveel personen je verwacht te komen.
We hebben plek voor maximaal 75 deelnemers. Deelname is gratis.

De uitnodiging graag verspreiden naar andere geïnteresseerden.

Het volledige programma volgt zo snel mogelijk.

We hopen je graag te mogen verwelkomen.

--
Hartelijke groeten,
Team Colored Qollective

Dit event wordt mede mogelijk gemaakt door ondersteuning van het Bob Angelo Fonds .