Back to All Events

Self-defense Training Especially for Transgenders and Queers

Heb jij weleens op straat een onveilige situatie meegemaakt? Ben je misschien weleens fysiek aangevallen? Pas jij je gedrag weleens aan bij mensen waar je niet jezelf kan zijn?

Samen met het COC Amsterdam en in samenwerking met Tijgertje LHBTI Krav Maga organiseren we een weerbaarheidstraining voor transgenders en Queers.

Zelfverdediging Training:

De training wordt gegeven door een gecertificeerde trainer. Je leert niet alleen om jezelf te verdedigingen, maar ook om meer alert te zijn van je omgeving. De focus ligt op het voorkomen, de-escaleren en, indien nodig, verdedigen, bevrijden en wegkomen bij onveilige situaties.

Naast deze handvatten levert het je meer zelfvertrouwen op. Deelnemers vergoten hun eigen weerbaarheid door te weten hoe te handelen in kwetsbare situaties en ook preventief door soms te voorkomen dat zij in kwetsbare situaties belanden.

Waar?

De trainingen zullen plaatsvinden bij het DOC Stadhouderskade 89 Amsterdam.

Hoe vaak?

De training bestaat uit vijf lessen.

Wanneer?

Vijf woensdagavonden: 24 april & 1, 8, 15 en 22 mei.

Tijdstip: 19:00-21:00 uur.

Kosten:
Er wordt een eigen bijdrage gevraagd van 5 euro per les.

Interesse, vragen, aanmelden?

Voor vragen neem je contact op met Marco Brok vrijwilliger van het team veiligheid COC. E-mail: marco.brok@cocamsterdam.nl For aanmeldingen neem je contact op met Ana Paula Lima Coordinator Platform Biculturele Transgenders Coc Amsterdam Email: ana.paula.lima@cocamsterdam.nl