Back to All Events

Voorjaarsborrel Vers in de Pers - Diversiteit: Hoe het wél kan

Op 16 mei organiseert Vers in de Pers weer een voorjaarsborrel met ook dit jaar het thema diversiteit in de journalistiek. Maar we willen het dit jaar niet hebben over waar het fout gaat, waarom de verandering zo langzaam gaat of hoe je je werkgever van het belang van diversiteit overtuigt. Dit jaar laten we je zien hoe het wél kan.

Drie inspirerende voorbeelden laten zien hoe je zelf de verandering kunt zijn in de journalistiek. Met: Zoë Papaikonomou (Bonte Was, Heb je een boze moslim voor me?)en Aminanta Minte (Alien Mag). Een derde spreker wordt binnenkort bekend gemaakt, moderatie Rowan Blijd (KRO-NCRV, SpotOn!, Vers in de Pers).

Vers in de Pers Johannes Vermeerstraat 22, 1071 DR Amsterdam


Programma:
19.00 uur Inloop
19.30 uur Start programma
20.45 uur Borrel

Toegang is gratis, ook niet-leden zijn welkom. Meer info hier