Back to All Events

Leiderschap Seminar 2019

Wij (IZI Solutions) organiseren voor de 9e keer ons jaarlijks gratis leiderschap seminar. Ben je tussen de 18 en 40 jaar en wil je handvatten krijgen om het beste uit jezelf te halen? Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging? Wil jij in contact komen met succesvolle rolmodellen? Meld je dan hieronder aan.

Gratis seminar
Zoals bekend vinden wij dat kennis voor iedereen vrij toegankelijk moet zijn, zeker voor diegene die gemotiveerd is om iets met deze kennis te doen. Om die reden organiseren wij een keer per jaar dit gratis seminar voor 250 (jong)volwassenen.

Sprekers 2019
- Glenn Helberg (transculturele psychiater),
- Sylvana Simons (politica en televisie- en radiopresentatrice)
- Abdelkarim El-Fassi (film en theaterproducent)
- Ron Steenkuijl, landelijk voorzitter Nederlandse Vereniging van Commissarissen en Directeuren en initiatiefnemer van het Nationale Integratiediner
- Panel met jonge vrouwelijke leiders uit verschillende vakgebieden over hun weg naar succes met bijhorende ups/downs. Devika Partiman (Stem op een Vrouw), Luce van Kempen (Voorzitter Nationale Jeugdraad (NJR)), Ülkü Ögüt (Ogut Advocatuur), Sabra Rahiembaks (van militair naar sportinstructrice) en gespreksleider Ilham El Khayari.

Meer info hier

Earlier Event: May 24
DOEN: Schrijf mee voor Wikipedia
Later Event: May 24
Female Frame: Persepolis (2007)