Back to All Events

SLET: De Voorstelling

Gemaakt in samenwerking met “The Arts Effect All-Girl Theater Company”

SLUT, The Play (Katie Cappiello) vertelt het verhaal van de 16-jarige Joey. Op een avond, voor een feest, drinkt ze in haar vrienden Luuk, George en Tim. Ze drinkt samen met die jongens een fles wodka. Ze dansen. Ze hangen rond. Ze hebben lol. En dan kruipen ze op de achterbank van een taxi … 45 minuten later is Joey’s wereld totaal op z’n kop gezet.
Het stuk toont Joey in een klein kantoortje terwijl ze haar verklaring aflegt tegen de Officier van Justitie. Ze beleeft de gebeurtenissen van die nacht opnieuw en haar verhaal wordt verweven met een glimp van de reactie van de samenleving om haar heen. Hoe bepaalt dit incident achterin een taxi het leven van Joey en haar vrienden?

De Stokerij presenteert een intense, humorvolle, emotionele jongerenvoorstelling over #METOO en seksueel grensoverschrijdend gedrag

Tekst: Katie Cappiello
Bewerking/regie: Anne Rats
Spel: Fancy Arensman, Jip Boschma, Yara Finne Hallenga, Amber Hertog, Romy Hubner, Naomi Landman, Melinda Martha, Lisa Mcilveen, Mare Satsjelasjvili, Laura Simons, Kathelijn van der Veer, Fay Verberk
Decor/beeld: Anouk van Mil

Marketing: Denise van der Kolk (Iamtheknees)

Samen met: Samora Bergtop, Imanuelle Grives, Marie Lotte Hagen & Nydia van Voorthuizen ("Damn Honey")