Back to All Events

TALK: Stories of Womanhood #3

Het is weer zo ver! Stories of Womanhood keert op donderdagavond 13 juni terug met een spiksplinternieuwe editie in Scheltema Leiden. Dé avond waar (voornamelijk) vrouwen het podium betreden om aan de hand van de creatieve kunsten hun verhaal te delen. Stories of Womanhood gelooft namelijk dat de kracht van het persoonlijke verhaal ontzettend groot is. Ons doel is dan ook dat iedereen (vrouw én man én daarbuiten) de zaal niet alleen met een glimlach verlaat, maar ook met een warm gevoel van verbondenheid, empowerment en inspiratie.

In de vorm van Spoken Word, muziek, theater, storytelling, kunst en nog veel meer schijnen we een avond lang met elkaar licht op wat het precies betekent om ‘vrouw’ te zijn in de huidige maatschappij. En zoals altijd zijn we ook kritisch naar onszelf, want: is ‘womanhood’ wel iets? En wat verstaan we daar dan onder? Om een lang verhaal kort te maken: het wordt een avond vol persoonlijke verhalen, gestoken in een creatief jasje.

Meer info vind je hier. .