Back to All Events

DEADLINE: Elske Doets Young Lady Business Academy 4.0

Veel jonge vrouwen kennen het wel: stiekem dromen van een baan of carrière waarin jouw kwaliteiten maximaal tot uitdrukking komen. En waarin je gedrevenheid gezien, erkend en misschien zelfs gevierd wordt door de buitenwereld. Wat we helaas ook kennen: dat er mensen zijn in je omgeving die jouw droom ‘te hoog gegrepen’ vinden. Die benadrukken dat je vooral ‘normaal’ moet blijven doen. Om die negatieve sfeer rond jouw ambities weg te blazen, is er de Elske Doets Young Lady Business Academy.

Omringd door rolmodellen

Hoe zou jij het vinden als je één week lang, omringd door inspirerende rolmodellen, wordt uitgedaagd om met jouw durf en talent in de schijnwerpers te gaan staan? Om vervolgens te ontdekken dat je elke dag grotere sprongen maakt in je ontwikkeling, dan op een reguliere school in een jaar? In korte tijd heeft de Elske Doets Young Lady Business Academy bewezen jonge vrouwen over die drempel – toegeven dat je voor de top gaat en onbevreesd je passie volgen – heen te kunnen helpen. Niet voor niets groeit deze non-profit Academy explosief en heeft het Erasmus Center for Entrepreneurship aangeboden deze opleiding onderdak te bieden. Mark Rutte en Neelie Kroes zagen al snel de potentie en de noodzaak van deze opleiding en leverden waardevolle bijdragen aan eerdere edities van de Academy. Daarnaast heeft Koningin Máxima aan de derde editie in 2018 een werkbezoek gebracht.

Verwacht presentaties van topvrouwen en de winnaressen van de vorige edities van de Young Lady Business Academy. Het definitieve schema van de Young Lady Business Academy 4.0 kun je hier vinden.

Wij regelen het met je school

Ben jij een jonge vrouw van 15 t/m 24 jaar? Wil jij ook die reuzensprong maken naar je droomcarrière? En durf je uit te spreken dat je later ondernemer, CEO of minister wilt worden?  Geef je dan op voor de 4e Academy, die van 1 t/m 5 juli wordt gehouden op het Erasmus Centre for Entrepreneurship in Rotterdam. Wij regelen de toestemming met je school. Inschrijven tot en met 2 juni.

Dit kun je winnen

De winnaar krijgt een speciaal traineeship van 3 maanden in de Verenigde Staten, dat in samenwerking met de Netherland-America Foundation is ontwikkeld. Verder is er een Get Started-beurs beschikbaar van het Erasmus Centre for Entrepreneurship alsook een speciale prijs, in samenwerking met de Hogeschool Utrecht, voor degene die het meest veelbelovend en vol innovatiekracht het eigen familiebedrijf overneemt. Tot slot is er een intensief kennismakingstraject gereserveerd bij het ministerie van Buitenlandse Zaken, waar je nieuwe contacten opdoet en de achterkant van het diplomatieke spel van nabij gaat meemaken. Deze laatste prijs is bedoeld voor de beste deelnemer, die een hoge overheidsfunctie (ministerschap, bijvoorbeeld) ambieert.

Voor meer info, kijk hier.