Back to All Events

Tony’s Chocolonely Serious Friends event in het Tropenmuseum

Donderdag 20 juni geeft Tony's Chocolonely een Serious Friends feestje in het Tropenmuseum!

Psssst: Omdat we serieuze vrienden zijn, willen we je als eerste de kans geven om kaarten te bestellen voor ons Serious Friends event BITTER Chocolate Stories in het Tropenmuseum op donderdag 20 juni vanaf 18.00 uur. Enne... dit wil je niet missen. Wij zorgen voor je toegangskaartje tot de expositie, een drankje en een kleine verrassing. Als je er graag bij bent, reserveer dan snel een plek voor jou en een andere Serious Friend.

We zien je dan! – Tony's Chocolonely

\\ TENTOONSTELLING
De tentoonstelling BITTER Chocolate Stories is nu te zien in het Tropenmuseum. Op indringende wijze worden de verhalen van zes kindarbeiders op cacaoplantages in Ghana en Ivoorkust in beeld gebracht. Deze tentoonstelling is een samenwerking tussen fotografe Joana Choumali, journaliste Marijn Heemskerk, GRADE-FRB, Paradox en Tony’s Chocolonely.

\\ EVENT
Alle chocolade 100% slaafvrij maken. Wereldwijd. Da’s de missie van Tony’s. En dat kan Tony’s niet alleen. Ook jij kunt daarbij helpen. Door Serious Friends te worden help je om deze missie te verspreiden en geven we je tools om dat te kunnen doen met Tony's Toolbox. En omdat vriendschap natuurlijk altijd van twee kanten komt, doen we d'r ook iets voor terug.. Zoals dit event in het Tropenmuseum waarvoor je twee kaartjes kan reserveren.

\\ TICKET
Je kunt je plek reserveren als je Serious Friend bent van Tony’s Chocolonely. Ben je dat nog niet? Word dan eerst Serious Friend via https://tonyschocolonely.com/nl/nl/doe-mee/serious-friends-worden.
Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus meld je snel aan en ontvang je e-ticket via https://tickets.tropenmuseum.nl/nl/tonyschocolonely
Neem je ticket uitgeprint / op je mobile device mee, daarmee heb je toegang tot dit event.

\\ INFO
Inloop vanaf 18.00 uur in Cafe De Tropen, Mauritskade 64
Start 18.45 uur
Lees meer over de tentoonstelling BITTER Chocolate Stories: https://www.tropenmuseum.nl/nl/zien-en-doen/tentoonstellingen/bitter-chocolate-stories