Back to All Events

In Beweging - Expositie Manoah Salampessy @Bo Nam


Wij zijn continu in beweging. Op school, op straat, thuis of op het werk - zelfs als we even stil lijken te staan, zijn we in beweging. Naarmate de tijd verstrijkt, worden deze momenten herinneringen en met fotografie tracht ik deze momenten waarin we bewegen vast te leggen. Middels deze expositie wordt een kijkje gegeven in het leven van zes creatieve Molukkers in Nederland.

De expo viert de creativiteit van jonge Molukkers. Creativiteit verbindt, en binnen de Molukse gemeenschap zoeken we over het algemeen altijd naar verbinding. Door deze expositie kun je erachter komen waar deze zes creatievelingen mee bezig zijn. En zo komen we terug bij de gedachte satu nae, semua nae - laten we met elkaar verbinden en elkaar naar een hoger niveau tillen, zowel binnen de creatieve, als ook de Molukse gemeenschap in Nederland.

Kom langs tijdens de opening op vrijdag 26 juli om 18:00!

In Beweging | Expo opening: vrij 26 juli 18:00. T/m 28 juli | Bo Nam, Lange Leidsedwarsstraat 57, Amsterdam | www.manoahsalampessy.comEarlier Event: July 26
KLAUN // QUEER Klub Night @WORM
Later Event: July 27
Milkshake Festival @Westerpark