Back to All Events

Ms.Jones - Pride Special @Paradiso

Op vrijdag 2 Augustus verandert Paradiso Amsterdam in een Ms.Jones PRIDE Spektakel met 3 Areas.
Ms.Jones, normaal #forgirlswholovetopartywithgirls, is voor deze ene keer open voor de hele LGBTQ+ community met een te DIKKE fully womxn line up!

The Category is: Pride Comes In All Colors!

MAIN AREA
Oohh Djadja... Who Run The World?... KeKe, Do You love Me?... Split in di Middle... Mi Gente... Jij Komt Niet Van Hier He?.. BOASTY... Tetema ... Thank You, Next... Begin je gelijk mee te zingen en krijg je zin om te dansen...dan is dit jouw area. In de main area wordt de lekkerste Urban/Afro/Pop Latin Booty Tracks van toen en nu gedraaid.

UPPER AREA
Is Housemusic jouw ding? Wil je deze Pride lekker gaan op Tech, Deep en Vocal House...dan is dit JOUW AREA! De lekkerste tech, techno, deep en vocal house tracks tot in de late uurtjes...door de dopeste Female Dj’s! Housemusic All Night Long.

THE BASEMENT
Krijg je het al helemaal warm bij de namen Britney Spears, Celine Dion, Spice Girls en heb je bij een avond stappen ook zo een zin om soms gewoon even de mic te pakken? Dan is dit jouw area! In The Basement gaat Ms.Jones lekker fout, kun je ook nog eens een nummertje aanvragen en je beste optreden EVER weg geven.

Open to all Women & Queer Men and everything in between of all sizes, ages & experiences. Femme, Stud, Butch, Bisexual, Androgynous, Gender Fluid, Lesbian, CeLesbian, Unicorns, Cis, Top, Bottom, Zaddy, Trans and Non-Binary.

Paradiso | Weteringschans 6 - 8 | vr 2 aug 23:30 - 05:00 | €15 incl. lidmaatschap

Check het Facebookevent voor meer info.
Check paradiso.nl voor tickets.

Check

Earlier Event: August 2
Janey - PRIDE @Lil' Amsterdam
Later Event: August 2
Pride at Garage: UN/COMMON