Back to All Events

Pride Festival 2019 @Rotterdam

Join the party! Pride Festival 2019 start met een uitbundig ontvangst van alle deelnemers van de Pride Walk in het grootste Pop Up Park ter wereld. Het Schouwburgplein is tijdens het Pride Festival met een Flying Grass Carpet getransformeerd tot een grote ligweide met verschillende foodtrucks waar je kunt genieten van lekkere drankjes en een divers aanbod van food.

Toegang tot het Pride Festival is gratis. Meer informatie over het programma volgt snel.
-------------------------------------------------------------------------------------------
The Pride Festival starts with welcoming all the participants of the Pride Walk! The Schouwburgplein will be transformed into a large lawn with lots of food trucks. You will also be able enjoy nice drinks and a diverse variety of food.

Entree to the Pride Festival is free! More info about the line-up will follow soon.

Pride Festival 2019 | Schouwburgplein, Rotterdam | Za 28 sept 13:00 - 22:30 | Check the Facebookevent here to keep posted.