Podcast pt. 2: Hoe ga je met woede om?

De Amerikaanse auteur Soraya Chemaly schreef het boek Rage Becomes Her (Fonkelend van Woede). In Paradiso spraken we met Chemaly over de verschillende lagen van woede – bijvoorbeeld woede vanwege onderdrukking – maar ook over hoe je niet erkende woede in je lijf voelt. In deel één van deze podcast geeft Chemaly een introductie in haar werk. In deel twee gaat ze in gesprek met Sunny Bergman, Zoë Papaikonomou en Sabrine Ingabire.

Hoe belangrijk is taal om verandering te bewerkstelligen? En hoe zorg je ervoor dat wat je boos maakt je niet consumeert. We hebben veel geleerd tijdens het gesprek met Soraya, Zoë, Sabrine en Sunny en dat kan jij nu ook.

Beluister deel 2 hieronder, of op Soundcloud.

Deel 1 van de podcast vind je hier terug, of eveneens op Soundcloud.

Hasna El Maroudi