Back to All Events

Moederdag event met voorstelling Ma! | Jetty Mathurin e.a.

Swingende, humoristische en herkenbare Moederdagshow

Elke dag is Moederdag maar met ‘Ma!’ bezorg je je moeder de mooiste Moederdag die ze zich kan wensen. Oermoeder Jetty Mathurin zet samen met dochters Glynis en Nicole, cabaretier Jeffrey Spalburg, soulzanger Steffen Morrison en komisch talent Aries Sporkslede op zondag 12 mei alle moeders in het zonnetje. Mathurins innemende persoonlijkheid, Jeffrey’s komische talent, de moves en grooves van Steffen, een swingende band en een uitgebreid randprogramma van Tori Oso Utrecht & Macnack Verbindt, zorgen voor dit niet te missen feest. Naast verhalen en muziek geven Glynis en Nicole met bijzondere videobeelden een komisch en herkenbaar kijkje in het ‘moeder-leven’ van Jetty.

Op deze dag is Jetty onze oermoeder.....en zij draagt deze dag ook op aan alle moeders die niet (meer) aanwezig zijn!

Georganiseerd door Stadsschouwburg Utrecht. Het randprogramma (13.00-15.30) wordt verzorgd door Tori Oso Utrecht & Macnack Verbindt.

Meer info hier