Back to All Events

Eigen Kracht Werkt” informatiebijeenkomst Hardenberg!

Kansen voor vrouwen!

Techniek, zo is de gedachte van veel vrouwen is fysiek zwaar werk! Maar door de digitalisering en robotisering komen er ook steeds meer banen vrij in de techniek en ICT die geschikt zijn voor vrouwen. Hierdoor wordt het steeds aantrekkelijker voor vrouwen om in de techniek of ICT te gaan werken. Met name in de ICT heb je veel verschillende functies. Het is overal en altijd aanwezig in de huidige samenleving en binnen elk bedrijf. Waarschijnlijk voer jij in je dagelijks leven al meer technische handelingen uit dan je je realiseert! En heb je dus meer kennis en kunde in huis dan je in eerste instantie dacht. Er is een grote diversiteit aan technische beroepen bij verschillende werkgevers! En in de toekomst zal deze vraag alleen maar toenemen. Werken in deze branche geeft dan ook heel veel kansen op een mooi carrièreperspectief! We hebben informatie over banen op alle niveaus. Dus zowel praktisch als hoogopgeleid!

Programma!

Tijdens deze bijeenkomst willen wij laten zien wat de mogelijkheden zijn en wat je daarvoor moet doen. Je krijgt de kans om in gesprek te gaan met een medewerker van een bedrijf. Als eerste zullen de aanwezige bedrijven iets vertellen over:

  • Het aanbod van werk en/of leer-werktrajecten dat het bedrijf heeft.

  • Wat het bedrijf vrouwen te bieden heeft.

  • Wat de toekomstmogelijkheden van het bedrijf zijn.

  • Wat het bedrijf nodig heeft om de vacatures in te kunnen vullen.

Na de gezamenlijke presentaties door aanwezige bedrijven ga je in gesprek met de medewerkers van de bedrijven om tot een passende match te kunnen komen en vervolgstappen af te spreken. Vanuit Carree denken we mee over hoe we je wensen qua werk zo goed mogelijk kunnen laten aansluiten op het aanbod van de bedrijven. En welke vervolgstappen er nodig zijn.

Aanmelden informatiebijeenkomst 26 juni in Hardenberg

Met dit formulier kunt u zich aanmelden voor de informatiebijeenkomst Eigen Kracht Werkt op 26 juni 2019 bij InBeeld, adres De Spinde 1, 7772 HA Hardenberg.

Meer info hier

Earlier Event: June 25
Queer Open Stage: Midsummer Night
Later Event: June 26
Who's afraid of Charlie Stevens?