Back to All Events

FC Hyena x IDFA - Buitenbios: Queerama (2017)

International Documentary Filmfestival Amsterdam (IDFA) en FC Hyena Amsterdam presenteren speciaal voor Pride 2020 een gratis openlucht vertoning van de documentaire Queerama (2017) aan het water in Noord!

Queerama, volledig samengesteld uit bijzondere fragmenten, vertelt het buitengewone verhaal van de ontwikkeling die Engeland in de twintigste eeuw doormaakte op het gebied van homoacceptatie en -emancipatie. Je ziet angsten, verlangens, relaties en onderdrukking van homoseksuele mannen en vrouwen, en hoe zij verbeeld werden in films en op televisie in zowel fictie als documentaires – van stereotype voorstellingen tot openhartige interviews.

Dus schuif aan na zonsondergang voor een bijzondere IDFA film in een prachtige setting. Bij lekker weer, kun je aanschuiven bij de bbq. Toegang is gratis!

FC Hyena | Aambeeldstraat 24 | Dinsdag 30 juli 21:00 - 23:10 | Toegang: gratis

Check het Facebookevent hier.

Earlier Event: July 30
Pink Tour – Gon Buurman @Atria