Back to All Events

Aldith Hunkar presenteert Selfmade! @StudioZoost

Ben je in Nederland deze zomer? Laat deze unieke kans dan niet aan je voorbijgaan! Voor een 'zomerprijsje' kun jij aanwezig zijn bij de start van de nieuwe serie SELFMADE! Voormalig TV/Radio presentator Aldith Hunkar, ontvangt haar eerste gast, Sylvana Simons.

Aldith & Sylvana delen inzichten en tools voor je zakelijke en persoonlijke missies, op een goed bereikbare locatie in Amsterdam.Wil jij weten welke stappen nodig zijn om je eigen doel te behalen? Wil jij aan het eind van de dag je richting hebben bepaald? Het wordt een intieme, maar vooral informatieve en compleet verzorgde dag!

Selfmade! | Arena Boulevard 83 - 95 | 10:00 - 16:00 | Schrijf je in via info@maction.nl

Earlier Event: August 9
BlacKkKlansman screening @Pleinbioscoop
Later Event: August 17
BRET: Awesome Tapes From Africa