Back to All Events

Ecstatic Dance Without Borders - Opstand voor het Leven @Museumbrug

Dans mee tijdens de Extinction Rebellion's grootschalige, dagenlange blokkade op de Museumbrug, voor het Rijksmuseum, bij de Ecstatic Dance bijeenkomst met Dj Yarun Dee.

Vanaf maandag 7 oktober ‘s morgens vroeg starten we met duizenden rebellen een dagenlange REBELLIE in het centrum van Amsterdam. De Nederlandse overheid doet niet genoeg tegen de klimaat- en ecologische crises. Extinction Rebellion wil dat de overheid de klimaatcrisis erkent en van daaruit meer doet om haar eigen burgers en al het leven op aarde te beschermen. Doe mee, organiseer mee en kom in opstand voor het leven. In Amsterdam wordt op een vreedzame, creatieve en veilige manier op de Museumbrug, voor het Rijksmuseum een grootschalige, dagenlange blokkade georganiseerd. Om zo de druk op de landelijke politiek te verhogen aan al onze 3 eisen tegemoet te komen. https://extinctionrebellion.nl/

★ Ecstatic Dance Guidelines
1. Niet praten
2. Geen alcohol/drugs
3. Dans hoe je zelf wilt
4. Respecteer jezelf en elkaar

★ Tijdlijn
20:00 Dansvloer open
20:15 Opening + Dj set Ecstatic Dance
21:45 Afsluiting en tijd om na te kletsen
22:00 afronding

Wat Ecstatic Dance Without Borders - Opstand voor het Leven
Waar
Museumbrug, Amsterdam
Wanneer
Di 8 okt 20:00 - 22:00
Meer info
www.odessa.amsterdam